Groepslessen

Er worden door M’Praktijk Oefentherapie regelmatig lessen of cursussen in groepsverband aangeboden.

M’Pilates

Dit is een oefengroep van maximaal 10 deelnemers voor iedereen die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, spieren effectiever wil gebruiken, de houding wil verbeteren en zich fitter wil gaan voelen. De groep oefent het hele jaar door op diverse tijden. Mensen kunnen op elk moment insteken na een intake.

lees meer >

Parkinson Pilates

Dit is een oefengroep van maximaal 6 deelnemers voor mensen met de ziekte van Parkinson. Naast het soepel maken en houden van het lichaam, besteden we veel aandacht aan balans en coördinatie.

lees meer >

Kids in beweging

Dit is een uur bewegen met plezier! Dat bewegen gezond is, weten we allemaal, maar dat het ook leuk kan zijn, is niet voor elk kind vanzelfsprekend. Bewegen is leren. En het is té leren!

lees meer >

Zit met Pit

Dit is een leuk lesprogramma voor kinderen in groep 4 en 5 van de basisschool. Dé leeftijd waarop houdingsverandering gemakkelijk eigen gemaakt kan worden. De lessen worden gegeven in de klas door onze kinderoefentherapeut.

lees meer >

Schrijf en penadvies

Dit is een workshop voor leerkrachten in de onder- en middenbouw. Tijdens de workshop geeft onze kinderoefentherapeut antwoord op vragen als: Welke pen is geschikt en waarom? Waar moet ik op letten bij mijn leerlingen?

lees meer >

B in balance

Dit is een ontspanningsprogramma van 6 x 1 uur, bedoeld voor mensen die willen herstellen van de lichamelijke en mentale effecten van stress.

lees meer >

Hilversum

Gezondheidscentrum Casa Cura
Neuweg 27
1211 LV
035 642 43 88
info@mpraktijk.nl

Muiden

Burg. de Raadtsingel 15A
1398 BE
0294 418 322
info@mpraktijk.nl

Weesp

Gezondheidscentrum Weesp
C.J. van Houtenlaan 1E
1381 CN
0294 418 322
info@mpraktijk.nl