Nieuw: Multidisciplinaire behandeling hoofdpijn door Casa Cura hoofdpijn team

Iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Over het algemeen verdwijnt hoofdpijn vanzelf. Lastiger wordt het als de hoofdpijn regelmatig terugkomt en uw dagelijks leven gaat belemmeren. In dat geval bent u van harte welkom in ons hoofdpijncentrum. Graag zetten wij onze expertise in, zodat uw klachten verminderen, u minder afhankelijk wordt van hoofdpijnmedicatie of dat uw hoofdpijnklachten zelfs helemaal verdwijnen.

Het Casa Cura hoofdpijn team is gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijn klachten. Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen is een degelijke analyse van uw hoofdpijnklachten noodzakelijk. Deze analyse vind plaats tijdens het intakegesprek. Wij vragen u om een vragenlijst in te vullen en een hoofdpijndagboek bij te houden.

Het is cruciaal dat we eerst vaststellen om welke vorm van hoofdpijn het in uw geval gaat. Ook onderzoeken we welke factoren de hoofdpijnklachten in stand houden. Na de intake bepalen we samen met u welke therapievormen het beste aansluiten bij uw hoofdpijnklacht.

Wij stellen een plan van aanpak op passend bij uw doelen en mogelijkheden.

Ons team bestaat uit een huisarts, een apotheker, een manueel therapeut en een oefentherapeut. Voor meer informatie of het plannen van een intake kun je contact opnemen met M’Praktijk Oefentherapie, 035 64 24 388. Je kunt ook een mail sturen naar info@mpraktijk.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk de folder van het Casa Cura hoofdpijnteam.

Hilversum

Gezondheidscentrum Casa Cura
Neuweg 27
1211 LV
035 642 43 88
info@mpraktijk.nl

Muiden

Burg. de Raadtsingel 15A
1398 BE
0294 418 322
info@mpraktijk.nl

Weesp

Gezondheidscentrum Weesp
C.J. van Houtenlaan 1E
1381 CN
0294 418 322
info@mpraktijk.nl